logoer - ingen VB.png

Virksomhedsoplysninger

Madspecialisten.dk

Mail: kontakt@madspecialisten.dk

Tel: +4520631299

Adr: Bredgade 91, 7441 Bording

CVR: 42456187

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

Madspecialisten.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på den angivne e-mailadresse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.

Du vil desuden modtage en ny mail, når din ordre bliver afsendt.

Når du handler med Madspecialisten.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse, bedes du venligst sende os en mail på kontakt@madspecialisten.dk

Betaling

Vi accepterer betaling via kreditkort. Herudover tilbyder vi vores erhvervskunder betaling med faktura. For nye erhvervskunder kan der blive bedt om at del-betaling finder sted ved bestilling, som garanti for købet. Det resterende beløb betales når varerne afsendes, eller senere efter aftale. Kontakt os for yderligere info herom.

Vi accepterer følgende korttyper:

. Visa / Electron

. MasterCard / Mastercard Debit

. MobilePay / Apple Pay

Salg af drikkevarer med alkohol (øl og vin)

Salg af drikkevarer med alkohol sker kun til personer over 18 år. Hvis du og ønsker at købe disse varer og accepterer vores handelsbetingelser, bekræfter du, at du er over 18 år gammel.

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Vi benytter også 3D Secure. Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan aflæses af andre - heller ikke Madspecialisten.dk.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Vi kan dog aldrig forhøje det aftalte beløb.

Fragt & Leveringstid

Lagerstatus fremgår af den enkelte vare. I visse tilfælde kan der forekomme lagerstyrings-fejl, og hvis en bestilt vare viser sig at være udsolgt, vil du høre fra os.

Madspecialisten.dk tilstræber at afsende ordre indenfor 24 timer fra ordreplacering.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 47,00kr inkl. moms. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt. 

Fragtprisen bliver beregnet ud fra indkøbskurvens vægt

Fri fragt på ordre over 499,-* DKK 

*Fri fragt forudsat varekøb på mindst 499 danske kroner inkl. moms

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med DAO eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger afhænger af den valgte forsendelsestype og pakkens vægt og fylde. Priserne starter ved 47 kr. med levering til pakkeshop. Prisen fremgår tydeligt på din ordre, inden du bestiller. Der vil altid blive fremsendt et sporingsnummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

Returnering og fortrydelsesret

Bemærk: Nedenstående beskrivelse af fortrydelsesret gælder ikke fødevarer. Hvis du ikke er tilfreds med et produkt, som du har købt ved Madspecialisten.dk, hører vi meget gerne fra dig - men den almindelig fortrydelsesret gælder altså ikke fødevarer.

Når du handler hos Madspecialisten.dk har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret (gælder ikke fødevarer), hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen og ny levering blive delt 50/50 imellem os.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returvarer sendes til:

Madspecialisten.dk 

Bredgade 91

7441 Bording

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Der ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Madspecialisten.dk i rimelig tid efter varens modtagelse.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger i et almindeligt omfang.

Varen sendes til:

Madspecialisten.dk

Bredgade 91

7441 Bording

Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt og medsende en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Klage

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, hører vi selvfølgelig meget gerne fra dig. Vi vil gøre alt for at have glade kunder.

Hvis du mod forventning ikke får løst dit problem, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@madspecialisten.dk

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: kontakt@madspecialisten.dk eller telefon +4520631299

Opret Konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Or Reset Adgangskode